به نقل ار خانه ملت :
عبد الرضا مصری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، گفت: آنچه مشخص است در بودجه نویسی تعریف منابع درآمدی نکته بسیار مهمی است و نحوه تحقق درآمدها تعیین کننده میزان هزینه و نوع رفتار بودجه است.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ابتدا باید به این نکته توجه داشت که موضوع اقتصاد و بودجه متفاوت هستند بطور مثال با ارائه سیاست های اقتصادی مناسب می توان نقدینگیهای موجود جامعه را جذب کرد که این موضوع به اقتصاد ارتباط دارد و نباید این نکته را نیز فراموش کرد که بودجه تنها جزئی از اقتصاد یک کشور محسوب می شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه وقتی که بودجه به صورت لایحه به مجلس میآید شاکله آن ریخته شده و مجلس نمی تواند تغییر چندانی در آن ایجاد کند.افزود: باید در بودجه نویسی تلاش کرد تا خود تحریمی ها برداشته شود و همچنین زمینه رفع موانع موجود در بخش های تولید و صادرات و واردات را فراهم کرد.
مصری ادامه داد: البته نکات مهمی در بودجه نویسی وجود دارد که می توان به وجود هزینه های اجتناب ناپذیری مانند هزینه های حقوق و دستمزد، بهداشت و درمان، پرداخت مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، بازنشستگان حوادث غیر مترقبه اشاره کرد و هزینه های مذکور باید پرداخت شوند.
وی افزود: در بودجه سالانه، اعتباراتی نیز برای انجام کارهای اجرایی درنظر گرفته شده است که به نوع عملیات اجرایی بستگی دارد لذا می توان در انجام این کارها اولویت بندی لازم را انجام داد، بطور مثال در موضوعاتی مانند خرید یکصد دستگاه اتوبوس برای تسهیل حمل و نقل عمومی شهری و آسفالت معابر وخیابان های شهرها اولویت بندی کرد و بر حسب شرایط در مقطع زمانی خاص، برای اولویت مشخص هزینه کرد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس درباره بودجه سال 93 یادآور شد: در هرصورت امیدوارم بودجه سال آینده گره گشای مسائل اقتصادی باشد و به تسهیل و رونق اقتصاد و تولید کشورمنتهی شود ./