به نقل از خبر گزازی جمهوری اسلامی -دکتر امین زاده در خصوص قانون مجلس برای افزایش مرخصی زایمان زنان در دستگاه های اجرایی نیز گفت: افزایش مرخصی زایمان زنان از شش ماه به 9 ماه ضمانت الزام آور برای دستگاه ها ندارد و تنها زنانی موفق به استفاده از آن شده اند که از ضریب نسبی حمایت دستگاه محل خدمت بهره مند بوده اند.
وی اظهار کرد: برخی از زنان پس از 9 ماه مرخصی زایمان با مراجعه به کارفرمایان مشاغل خود را از دست داده اند و دستگاه های دولتی اعلام می کنند که بودجه کافی برای تامین هزینه های اجرایی این قانون را ندارند و تزریق بودجه در این خصوص نشده است.
Fatal error: Out of memory (allocated 51642368) (tried to allocate 322646 bytes) in /home/shmeir/domains/shme.ir/public_html/magazine/wp-includes/class-requests.php on line 383